THURSDAY NOVEMBER 14th 22:00pm

FREE ENTRY

POLYFEEN (dk) support: HIMMELFLUGT (dk)

SYREROCK FRA DENGANG OG NU

POLYFEEN (dk)

 

Polyfeen er et aktivt band der turnerer på landets spillesteder og festivaler. I 2017 indspillede Polyfeen deres første rigtige studieplade. Den hedder ”Silhouetter” og indeholder både helt nye numre skrevet i 2016-2017 samt indspilninger af numre skrevet i 70’erne men aldrig tidligere udgivet på et studie-album. Pladen udkom i sommeren 2017 på det hæderkronede svenske pladeselskab Kommun2 og er blevet distribueret i hele Europa.

 

Polyfeen er i dag et orkester med afsæt i den progressive psykedeliske rock, og består ud over sangskriverparret bassist og sanger Michael Stanley og den originale karismatiske Hammond organist og virtuose Per Hugo Rotbøll (som var med da Polyfeen optrådte på Roskilde-festivalen i 1972) af Torsten Lefmann på guitar samt Karsten (Mons) Mansa på trommer. Polyfeen er aktive på den danske livescene, hvor de blandt andet har spillet med Amerikanske GONG, spillet på Copenhagen Psych Fest, Kildemosefestival samt en langt række danske spillesteder.

 

Polyfeen åbnede lørdag 8. juni 2019 ”Kun For Forrykte” festivalen, en koncert som resulterede i intet mindre end et interview og klip fra koncerten i TV2 News samme aften. Polyfeen er i dag mere velspillende end nogensinde og til koncerter i 2019 er repertoiret krydret med helt nye numre som ”Syre Rock er Tilbage”, ”Mental Barriers” og ”Ilden” som bygger på melodiske omkvæd og lange udsyrede orgel og guitar soloer samt vokal stykker på både Dansk og Engelsk. Disse nye numre vil blive udsendt på et studie album i efteråret 2019

 

LISTEN & LEARN MORE:

 

FACEBOOK    //    BANDCAMP

 

 

HIMMELFUGT (dk)

 

Nyt og ungt, dansksproget syrerock orkester fra København.

 

 

LISTEN & LEARN MORE:

 

FACEBOOK    //    SOUNDCLOUD

 

BACK TO EVENTS

 Lygtens Kro

 Lygten 29

 2400 København NV

 COPYRIGHT LYGTENS KRO 2019

Åbningstider

Tirsdag - Torsdag kl. 12-02

Fredag & Lørdag kl. 12-03

Lukket Søndag & Mandag